寶寶爵士世界 – Baby Jazz 屋企演出大行動

logos

《寶寶爵士世界》特備活動

Baby Jazz 屋企演出大行動

睇完 Baby Jazz MV, 見到裏面嘅小動物好開心咁載歌載舞, 係咪好有衝動加入, 跳埋唱埋甚至演奏埋一份呢?  會嚟喇! 今次玩之餘,仲有機會獲得由FANCL送出嘅豐富禮品! 

活動簡介:

大家可以發揮創意去盡情演繹 Baby Jazz 呢首歌,你可以播住 YouTube 原曲一齊唱一齊跳,又或者唔唱,淨係跟住 Video 裡面嘅小動物一齊跳舞做動作又得;如果你識跳舞,你自己創作你喜歡嘅舞步都得;你有古怪服裝諗頭想靠得意形象突圍而出又得;如果你嘅BB夠可愛,淨係喺個鏡頭面前郁下郁下已經迷死人喇,就咁拍低佢又得;如果你識得玩樂器,你勁到可以重新編曲去玩你嘅 cover version 亦得!!!

你可以一個玩又得,兩個又得,三個都得甚至一班人玩又得!總之呢個遊戲冇乜形式限制,只係請大家交回來嘅影片時長要在半分鐘至兩分半鐘就得㗎喇!

來來來,立即行動,一齊 JAZZ JAZZ 佢!!!

獎項:

  • 最具創意服裝大獎(1名)
  • 最醒神舞姿大獎(1名)
  • 最Charming演出大獎(1名)
  • 超人氣大獎(1名)

 

獎品:

最具創意服裝大獎、最醒神舞姿大獎、最Charming演出大獎、超人氣大獎的得主,均會獲得由FANCL贊助的獎品,每份總值超過$2,000! 獎品包括:

 

 

 

Baby Gift Set  306511
fancl-baby-sunguard-1
fancl-chewable-immunity-support-m
fancl-chewable-vitamin-c-b
fancl-chewable-calcium-vd

參加者均可獲電子活動參加證明書乙張。

我們將於2021年6月22日在本網站及小花寶寶音樂Facebook專頁公佈各大獎得主,並專人以Facebook Messager 通知領取獎品方法。

如何參加:

影片要求:

  • 影片長度:半分鐘至兩分半鐘
  • 影片格式:橫直不限,可上傳到群組而大家都睇得清楚聽得清楚便可

截止日期:2021年7月28日晚上11時59分  

超人氣大獎截止計算讚好時間亦相同,因此愈早參加愈著數,更多時間讓網友讚好,獲獎機會愈高!

評審團:

最具創意服裝大獎

fancl-logo-rgb-mobile

最醒神舞姿大獎

yuri-ng-by-vivien-liu

伍宇烈先生

著名編舞家及舞蹈家、 城市當代舞蹈團藝術總監

最Charming演出大獎

yin_credit_charlotte_lam

伍卓賢先生

著名作曲家

注意事項: 

  • 每人只可參加本活動一次。
  • 超人氣大獎只計算在群組內帖子影片的讚好次數,轉貼帖子的讚好次數不作計算。
  • 領獎地點位於香港FANCL門市,獎品須由參加者本人親自領取(未滿18歲的參加者可由監護人代領)。
  • 主辦單位有權刪除含有不當內容的影片並取消參加者的資格,而不作另行通知。
  • 是次活動不是抽獎活動。
  • 如有任何爭議,花好音樂保留最終決定權。

 

事不宜遲,快快拍片參加啦!(截止日期:2021年6月17日晚上11時59分)

主辦

flower-music-logo_500134

贊助

Baby Jazz 屋企演出大行動

鳴謝

伍宇烈先生    城市當代舞蹈團

 

是次計劃獲香港藝術發展局計劃資助。 香港藝術發展局全力支持藝術表達自由,本計劃內容並不反映本局意見。

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt